Nieuwe tassen zaterdag 1
woensdag 31-05-2023 - van Sponsorcommissie

          

Welicht is het iemand al opgevallen maar sinds een paar weken heeft de zaterdag 1 nieuwe tassen om hun voetbalspullen in de vervoeren, deze zijn gesponsord door; Connect  Autolease uit Utrecht,  de zaterdag 1 en wij zijn hier heel blij mee en danken Eric Beltzer van Connect Autolease voor deze mooie sponsoring. Dus als u of uw bedrijf een auto wilt leasen kunnen wij Connect van harte aanbevelen.                                                                      De Sponsorcommissie

lees verder...
FC Almere sluit seizoen keurig af - door Pjotr Pos
maandag 29-05-2023 - van Wedstrijdzaken

FC Almere sluit het seizoen keurig af

Met een 3-5 overwinning sloot FC Almere het seizoen op een lekkere manier af tegen TOV. Er stond nauwelijks nog wat op het spel, maar de toeschouwers kregen een doelpuntrijk duel voorgeschoteld. 

FC Almere begon zwak aan de wedstrijd en stond na twaalf minuten met 2-0 achter. ,,We konden nog gedeeld als vijfde eindigen en dat gaf ik mee aan de groep. Na een kwartier zag het er alleen naar uit dat we een flink pak slaag zouden krijgen’’, vreesde Sandor Augustijn. 
Giovanni Beltzer moest zich al vroeg laten wisselen met een enkelblessure waarna Bas Overweel opviel met een goede invalbeurt. ,,Er kwam wat meer agressie in de duels en we herpakten ons gelukkig snel’’, zag de 47-jarige hoofdtrainer. Kelvin Hogendoorn werd afgevlagd voor buitenspel, maar de grensrechter van TOV werd genegeerd waarna Tarik Moumen de 2-1 maakte. Hogendoorn maakte vervolgens zelf de 2-2 vanuit een strafschop. ,,Verliezen mag niet, maar het kan gebeuren. We moesten vrijuit voetballen en daar creëerden we de kans uit die in de strafschop resulteerde. Dat we de achterstand zo snel ombogen, daar werd ik vrolijk van.’’
Halverwege was het echter alsnog 3-2 voor de Baarnaars. Zoë Visser verloor de bal met een breedtepass en dat werd genadeloos afgestraft. ,,Zo stonden we achter door drie cadeautjes van ons. In de tweede helft moesten we doorgaan met druk zetten zoals we daarvoor deden.’’
Het resulteerde in een snelle 3-3 van Ian Kooistra. De middenvelder plaatste de bal kalm in de hoek op aangeven van Collin Bogaard. De invaller bracht de Almeerders daarna zelf op voorsprong met zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht in de competitie. Hogendoorn was hierbij opnieuw belangrijk als aangever. 
Op dat moment stonden de gastheren al met tien man. De spits van TOV kreeg bij een opstootje net als Moumen geel, alleen had de Baarnse spits er al een. 
De 19-jarige aanvaller was daarna ook de man van de 3-5. Moumen omspeelde hierbij de doelman en schoot de wedstrijd in het slot. 
,,Het was een goede overwinning. TOV wilde ook goed afsluiten. Het was druk want ze hadden een afsluitingsbarbecue georganiseerd. Zo makkelijk ging het dus niet en dat is bij ons sowieso nooit het geval’’, weet Augustijn. 
De hoofdtrainer kan terugkijken op een prima eerste seizoen in zijn tweede termijn. ,,We hadden een compleet nieuwe groep bij de start. Dan moet je in het seizoen groeien. Die ontwikkeling trokken we na de winterstop alleen niet door. Dat begrijp ik nog steeds niet helemaal. Maar als je alle plussen en minnen bij elkaar optelt dan hebben we een goede voldoende gescoord dit seizoen met een verdiende zesde plek als eindresultaat.’’
Zo kan FC Almere zich opmaken voor volgend seizoen. ,,We zitten in een goede flow als club. De selectie blijft voor 95% intact en denken volgend seizoen over een betere en bredere groep te beschikken. Met de huidige basis kan het dan alleen maar beter gaan.’’

Opstelling FC Almere: Arno Copier; Jesper Haazelager, Shirwan Hessen, Giovanni Beltzer (14. Bas Overweel), Teun Post (55. Collin Bogaard); Zoë Visser, Ian Kooistra, Neil Woudstra; Kelvin Hogendoorn, Max Wolters van der Weij, Tarik Moumen. 

7. 1-0,
12. 2-0,
20. Tarik Moumen 2-1,
25. Kelvin Hogendoorn 2-2,
45. 3-2,
65. Ian Kooistra 3-3,
80. Collin Bogaard 3-4,
85. Tarik Moumen 3-5.

lees verder...
Eindstand 3e Klasse
zaterdag 27-05-2023 - van Wedstrijdzaken

lees verder...
Betalen met contant geld voorlopig niet mogelijk
vrijdag 26-05-2023 - van Bestuur

Goedenavond.

In afwachting van een definitieve beslissing door de ledenraad om contante  betalingen af te schaffen heeft het bestuur besloten om voorlopig het accepteren van contante gelden op te schorten.

Dit gaat per direct in. We zullen dit duidelijk zichtbaar maken.

Het bestuur.

lees verder...
Workshop Kanovaren in Almere
zaterdag 20-05-2023 - van Sponsorcommissie

Workshop Kanovaren in Almere 
Een heerlijk zomeruitje voor jong en oud! De workshop kanovaren is een combinatie van instructie, spannende wedstrijdjes en leuke spelletjes vanuit de kano. Uitstekend geschikt als gezinsuitje in de zomer!

Kanovaren in de natuur
Outdoorpark SEC Almere is omgeven door water, een perfecte kans voor kanoliefhebbers. Zo ligt er vlakbij een prachtig meertje, omgeven door een mooi grasveld, aan de rand van het bos.

Leer de techniek en doe leuke spellen

Je begint met een instructie. Je leert het materiaal kennen en oefent de basistechnieken: sturen, balans en varen.

Met leuke spellen leer je de kano goed kennen en vergroot je vaardigheid. Je speelt o.a. basketbal, zeeslag en Ben Hur.  Je behendigheid met de kano oefen je door te slalommen en figuurtjes te varen. Voor de waaghals is er aan het einde zelfs een schans om met de kano vanaf te springen!

 

Praktisch

Tijd: Zondag 11 juni, 14:00 - 16:00
Prijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Zwemdiploma verplicht

Informatie en reserveren: https://www.outdoorparkalmere.nl/arrangement/kanovaren-open-inschrijving/

Contactgegevens

Outdoorpark SEC Almere
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
www.outdoorparkalmere.nl
info@outdoorparkalmere.nl
036-5384855

Contactpersoon:
Joy Both
joy@outdoorparkalmere.nl
06-29513783

lees verder...
Ledenportal
maandag 15-05-2023 - van Ledenadministratie

Via de website https://fcalmere.com kun je inzien welke gegevens de KNVB en FC Almere
van je opgeslagen hebben. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste gegevens.
Via het portal kun je wijzigingen van de gegevens doorgeven aan de ledenadministratie.

Om in te loggen heb je een KNVB relatienummer nodig :


Je KNVB nummer staat ook op de faktuur voor de contributie.

Lukt het niet om je KNVB relatienummer te achterhalen stuur dan een mail naar de ledenadminstratie@fcalmere.com en wij sturen je code binnen enkele dagen op.

 

Via het portal kun je tevens inloggen bij de vrijwilligersappicatie Inzetrooster om je aan te melden voor een van de gevraagde diensten. Ook hiervoor wordt het KNVB relatienummer gebruikt.Binnenkort ontvang je de eerste email met een verzoek je aan te melden voor een van de gevraagde diensten (dienstgegevens-datum en tijd) Raadpleeg svp de handleiding voor het gebruik van Inzetrooster. Heb je nog vragen mail dan naar vrijwilligers@fcalmere.com

 
Vraag wel gelijk een wachtwoord aan voor je privacy.

Uitleg gebruikers Inloggen
In de meeste gevallen log je in via de groene button (link met access-token) die je via e-mail hebt ontvangen van de coördinator of beheerder. Deze link blijft 7 dagen geldig, daarna moet je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord niet hebt of vergeten bent kan je deze naar je toe laten mailen, via de link logingegevens opvragen op de login pagina (https://fcalmere.inzetrooster.nl/). In die mail staat een link (button) waarmee je tijdelijk kunt inloggen zonder de gebruikersnaam en het wachtwoord op te geven. Dan kan je het wachtwoord aanpassen.

Soms gebruiken meerdere personen één e-mailadres. Daarom moet je inloggen met een gebruikersnaam i.p.v. een e-mailadres. Hierdoor kan het zijn dat je meerdere e-mails ontvangt als je de logingegevens opvraagt.

Diensten inschrijven
Op de pagina Alle diensten of Open diensten kun je je inschrijven voor een dienst waar je tijd en zin in hebt. Op de dag van inschrijven kun je ook weer uitschrijven, maar daarna moet je de dienst overdragen.

De beheerder kan je ook voor één of meerdere diensten ingeschreven hebben.

Dienst overdragen

Als je bent ingeschreven voor een dienst dan is het heel eenvoudig om de dienst aan een ander over te dragen. Dat doe je via Mijn pagina en de button 'overdragen'. Je kunt één specifieke persoon of meerdere personen vragen om jouw dienst over te nemen.

De eerste die het verzoek via e-mail accepteert, door op de link (button) te klikken, neemt je dienst over. Je krijgt een e-mail bevestiging als de dienst is overgenomen.

Hoe eerder je het verzoek verstuurt hoe groter de kans is dat je dienst wordt overgenomen.  Profiel aanpassen

Via Mijn pagina en Mijn profiel kan je je contactgegevens aanpassen (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, e-mail, telefoonnr., geboortedatum, adres, plaats en postcode) en je kunt een foto uploaden.

De beheerder kan instellen welke gegevens je wel of niet kunt aanpassen.

Personen zoeken
Via de pagina personen kan je de gegevens van elkaar opzoeken. Je kunt dan de diensten en contactgegevens van deze personen zien en dan bijvoorbeeld direct bellen of e-mailen.

De beheerder kan instellen welke contactgegevens voor elkaar zichtbaar zijn.

Fotoboek
Via de pagina personen kan je het fotoboek bekijken. Dat is erg handig als je de naam van iemand binnen de organisatie niet kent.

Jouw agenda
Je kunt ook jouw diensten aan je agenda toevoegen door de Inzetrooster link te koppelen.

© 2013-2022 | Powered by Inzetrooster


Gebruikers informatie.pdf
lees verder...
Vacature secretaris
maandag 27-03-2023 - van Ledenraad

Vacature Secretaris

De huidige secretaris zal na vele jaren inzet voor onze mooie vereniging aan het einde van dit seizoen aftreden waardoor deze vacature opnieuw ingevuld zal moeten worden. Herken jij jezelf in onderstaande functieomschrijving, stuur dan een mail aan ledenraad@fcalmere.com  met een motivatie brief waarin je ons overtuigd de juiste persoon te zijn voor deze functie!

SECRETARIS:

 • Fungeren als postadres van de vereniging en zorgen voor doorzending van de verenigingspost naar de personen en/of de organen voor wie deze post bestemd is.
 • Behandelen van ingekomen stukken.
 • De dagelijkse correspondentie van de vereniging voeren.
 • Verzorgen van de agenda en vergaderstukken periodieke bestuursvergaderingen.
 • Ondertekenen, verzenden en het bewaren van een afschrift van stukken namens het bestuur.
 • Notuleren van (o.a.) bestuursvergaderingen
 • Bijhouden van het verenigingsarchief en het beheren van officiële stukken zoals hypotheekstukken, contractstukken, oprichtingsakte, statuten en huishoudelijk reglement.
 • Kennisnemen van voorschriften van de KNVB en de gemeentelijke verordeningen en andere bepalingen.
 • Wekelijks behandelen tuchtzaken KNVB
 • Onderhouden van contacten met de KNVB en gemeentelijke (respectievelijk overheidsinstanties). |
 • Mutaties van nieuwe en gestopte bestuursleden tijdig doorgeven aan de Kamer van Koophandel.
 • Zorg dragen voor informatie vanuit het bestuur naar het verenigingsnieuws.
 • Voeren van een VOG administratie

 

 •    Tijdsinvestering: 10 uur per week. Bij hoge uitzondering meer.

            De Ledenraad

lees verder...