FC Almere
Media Inschrijf formulier Contactformulier Agenda Facebook logo
MediaInschrijf formulier ContactformulierAgenda

Aanmeldingsfomulier "Fundag bij FC Almere"

Voornaam *:


Achternaam *:


Leeftijd *:
jaarTelefoonnummer ouder/verzorger *:


Doet mee aan de Fundag op:Ik meld me aan samen met:
Voornaam:


Achternaam:


Leeftijd:
jaarTelefoonnummer ouder/verzorger:
Fijn dat je mee wilt doen met een Fundag!
In samenwerking met De Schoor worden er twee Fundagen georganiseerd op het complex van voetbalvereniging FC Almere in Almere Haven: op vrijdag 10 juli en vrijdag 7 augustus. Op beide dagen is het 's ochtends van 09.30-12.00 uur voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en 's middags van 13.00-15.30 uur voor de jeugd van 11 tot en met 15 jaar. De deelname is gratis. Wat betreft de gezondheidsvoorschriften volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Tijdens de Fundag zullen er (voetbal gerelateerde) spellen en activiteiten plaatsvinden die je als tweetal samen doet. Het leukste is dan ook natuurlijk als je je samen met een vriend of vriendin aanmeldt. Mocht je je als individu aanmelden, dan word je door de organisatie op de dag zelf aan iemand gekoppeld. Wil je meedoen met iemand die tot de oudere leeftijdscategorie behoort, dan doe je automatisch 's middags mee. En als je beide dagen mee wilt doen, kruis je dus beide dagen aan.

Voor de Fundag geldt dat er een maximum is van 100 deelnemers per leeftijdsgroep. De inschrijving voor de Fundag van 10 juli sluit op woensdag 8 juli om 20.00 uur. De inschrijving voor de Fundag van 7 augustus sluit op woensdag 5 augustus om 20.00 uur. Dus schrijf je zo snel mogelijk in want vol = vol.