FC Almere
Media Contactformulier Agenda Facebook logo
MediaContactformulierAgenda
KNVB Regiocup terug
dinsdag 02-02-2021 - afkomstig van Wedstrijdzaken

De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. Dit gebeurt in elk geval voor de teams in de Categorie B** veld en zaal en pupillen.

Hier komt de Categorie A* bij als deze competities ook niet meer op tijd kunnen worden hervat vanwege de coronamaatregelen. De startdatum en duur van de KNVB Regio Cup zijn uiteraard ook afhankelijk van deze beperkingen.

We gaan ervanuit dat we kort na het opengaan van de middelbare scholen weer mogen starten. Dat begint met normaal trainen voor volwassenen en de B Categorie (veld, zaal en pupillen) gaat over naar de KNVB Regio Cup. Afhankelijk van de persconferentie op 9 februari beslissen we wat we gaan doen met de competities voor de A Categorie. Mocht ons te weinig tijd resten om die door de coronamaatregelen te hervatten, dan zal ook deze groep overgaan naar de Regio Cup. Daarnaast zou ik alle verenigingen op het hart willen drukken om nu alvast na te denken over voetbalaanbod in de zomer. Het is niet onwaarschijnlijk dat Nederland vakantie in eigen land gaat vieren. Wat een cadeautje is het dan, als bij je eigen club kunt trainen en spelen.