Ik heb een blessure

Lidmaatschap/Contributie 2022-23/Ik heb een blessure

Ik heb een langdurige blessure, wat nu?


Wat vervelend dat je geblesseerd bent. Als je een langdurige blessure hebt betekend dit, dat je niet kan voetballen. In 2021 hebben wij een blessure beleid opgesteld. In dit blessure beleid staan de stappen die je moet ondernemen.

Aanmelden


Als je een langdurige blessure oploopt meld je dan z.s.m.aan via het formulier :  Aanmelding Blessure
De aanvraag gaat pas lopen vandaf de dag dat je jezelf hebt aangemeld.


Voorwaarden


1. Na ontvangst wordt er gekeken naar je openstaande facturen. Om in aanmerking te kunnen komen voor het blessure beleid mag je geen openstaande facturen hebben. Als je een openstaande factuur hebt wordt je aanvraag direct afgewezen.

2. Het secretariaat zal bij de trainer navraag doen over de blessure. Indien nodig zullen er nog bewijsstukken opgevraagd worden.3. Je krijgt binnen 4 weken na je laatste aanvraag bericht van het secretariaat. Je wordt afgemeld als spelend bondslid bij de vereniging. Als je geen spelend bondslid bent mag je niet deelnemen aan wedstrijden en trainingen. 


4. Zodra je beter bent meld je dit via het Afmeldformulier
Let op! Beter melden kan alleen via dit formulier.
Indien je beter gemeld wordt via een andere weg heb je geen recht meer op restitutie.


5. Als je op de juiste wijze beter bent gemeld wordt je weer ingeschreven als spelend bondslid. Je mag weer wedstrijden spelen en meedoen aan trainingen. Aan het einde van het seizoen wordt het terug te ontvangen contributie bedrag gecrediteerd. 

6 Beide formulieren zijn via deze url's ook bereikbaar
   aanmelden : https://fcalmere.nl/blessure_aanmeldformulier
      afmelden : https://fcalmere.nl/blessure_afmeldformulier