Teamfactuur - Senioren veteranen

Lidmaatschap/Contributie 2022-23/Teamfactuur - Senioren veteranen

Team factuur blijft


Voor de breedtesport senioren/veteranen teams hebben afgelopen seizoen de "team factuur" geïntroduceerd. Wij bieden een korting en in ruil daarvoor regelen de teams hun eigen betalingen.

Een team factuur is niet verplicht. Indien een team zich niet wil verbinden aan de voorwaarden kan een team ervoor kiezen dat de spelers hun seperate contributie factuur betalen. Als wij niet op tijd de team lijst doorkrijgen gaan we er ook vanuit dat het team geen gebruik maakt van de team factuur.

 

Belangrijke data


 

01-06-2022: Deadline om de lijst met namen van de team leden in te leveren. Dit is van toepassing op reeds ingeschreven leden.

31-07-2022: Laatste betaaldag om de teamfactuur te betalen.

 

Contributiefactuur, herinneringen en aanmaningenOmdat pas na het aanleveren van de teamlijst de team factuur definitief wordt ontvangt ieder lid tijdens de facturatie van 1 april, de normale contributie factuur. Zolang de teamlijst niet ontvangen is zullen er automatisch herinneringen en aanmaningen verzonden worden. Maakt jou team gebruik van de teamfactuur, dan kun je deze dus als niet verzonden beschouwen.

 

Overige voorwaarden


 

1. De teamfactuur dient in 1x betaald te worden voor de uiterste betaaldatum. De teamleiders zijn daarom zelf verantwoordelijk voor het innen van de bedragen bij hun teamleden

2. De ledenlijst wordt per mail kenbaar gemaakt aan de penningmeester via penningmeester@fcalmere.com. 

3. Gedurende het seizoen is het mogelijk om het team aan te vullen tot maximaal 25 spelers. De speler ontvangt van ons geen factuur. Hier is het team ook zelf verantwoordelijk voor eventuele verrekeningen onderling.

4. Iedere speler die mee speelt of traint dient ingeschreven te staan bij de vereniging.

5. Ieder lid van het team is verantwoodelijk voor zijn eigen vrijwilligerstaken. Dit is dus niet collectief.